Voor vragen, informatie of gewoon een praatje neemt u contact op met: info@feestlift-producties.nl of tel nr.:+31 (0)6 543 682 05

Reacties

Events & Zo, Nathalie
14-04-2011 (13:39)
Je bent SUPER!! Dank voor je fantastische bijdrage!!
Victor
20-04-2011 (21:29)
Dankuwel voor een prachtig lied. Het heeft wel wat losgemaakt bij de mensen. Maar we moesten er ook om lachen. Een perfecte afsluiter van een heerlijke dag. Victor Bruinsma - Bruinsma & Johnson
Tobias
25-04-2011 (18:54)
Hallo Henrike! Mooie webiste!!
Klik hier voor meer reacties

Veel zingen, dansen, uitbeelden en vooral lachen!

 

Quiz op maat

Tijdens uw (bedrijfs)feest wilt u dat het ijs op een spontane manier gebroken wordt. Bovendien is het fijn als uw collega’s elkaar wat beter leren kennen en er iets aan teambuilding gedaan wordt. Wij bedenken een interactieve, hilarische spelshow met algemene vragen over TV, politiek, muziek maar vooral met “weetjes” binnen het bedrijf. 

We hebben de ervaring dat het competitie-element ons publiek binnen no time super-fanatiek maakt en de sfeer snel gezet is. Dan komen we ook met doe-opdrachten waarbij de groep, van hoog tot laag, moet samenwerken om punten te scoren. Denk bijvoorbeeld aan een soapscène spelen of een rocksolo op luchtgitaar. 

Wat doet u?

U mailt ons zoveel mogelijk informatie over uw bedrijf en collega’s en heeft aansluitend (telefonisch) contact met ons zodat we goed ingelicht de perfecte quiz op maat kunnen maken. Succes verzekerd! 

 

 

 

Maatlied

Uw “feestvarken(s)” (jubilaris, bruidspaar, jarige) is zeer belangrijk en u wilt dat hij/zij tijdens de feestavond op gepaste wijze in het zonnetje wordt gezet. Het doek gaat open, de spot gaat aan en de eerste tonen van een prachtig, ontroerend lied worden ingezet. Af en toe hartelijk lachen en misschien een klein traantje wegpinken; dit is een onvergetelijk cadeau!

 Wilt u als bedrijf uw evenement openen of afsluiten met een lied op maat gemaakt voor deze happening? U kunt uw publiek eventueel laten meezingen, door de tekst groot op scherm te projecteren.

Alles wat u hoeft te doen is ons de informatie mailen die u in het lied verwerkt wilt zien. Aansluitend nemen wij contact met u op, zodat we goed ingelicht zijn. Wij schrijven een lied op een bestaande melodie. U heeft altijd de mogelijkheid om de tekst in te zien en, indien gewenst, aan te laten passen.

Natuurlijk zingen we met dit maatlied en een geschoolde, ervaren stem de sterren van de hemel om uw feestelijkheid op te luisteren!

Download hier onze brochure »