Voor vragen, informatie of gewoon een praatje neemt u contact op met: info@feestlift-producties.nl of tel nr.:+31 (0)6 543 682 05

Reacties

Events & Zo, Nathalie
14-04-2011 (13:39)
Je bent SUPER!! Dank voor je fantastische bijdrage!!
Victor
20-04-2011 (21:29)
Dankuwel voor een prachtig lied. Het heeft wel wat losgemaakt bij de mensen. Maar we moesten er ook om lachen. Een perfecte afsluiter van een heerlijke dag. Victor Bruinsma - Bruinsma & Johnson
Tobias
25-04-2011 (18:54)
Hallo Henrike! Mooie webiste!!
Klik hier voor meer reacties

Een persoonlijker cadeau is er niet!

Een tak van sport waarin we superveel ervaring hebben en wat nog steeds één van de leukste dingen blijft om te doen: maatcabaret. Liedjes, grappen, kleine sketches en bijzondere verhalen in een sprankelende conference. Niet uit de duim gezogen of de mouw geschud, nee: alle input komt van u. 

Het verhaal van uw bedrijf, uw jubilaris of familie, gegoten in drie kwartier sprankelend theater. We zingen de lievelingsliedjes van uw feestganger(s) en sluiten af met een lied waarvan de tekst speciaal voor deze gelegenheid is geschreven. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Het refrein zingt iedereen natuurlijk mee. Meestal worden er traantjes van ontroering maar ook van het lachen weggepinkt. Een persoonlijker cadeau is er niet!

Maatcabaret voeren we uit met 1, 2 of 3 performers.

Download hier onze brochure »